Viac ako  4 000  receptov

Nahlásené komentáre

Nahlásením nám pomáhate odstraňovať komentáre, ktoré porušujú všeobecné podmienky a pravidlá slušného správania. Naozaj chcete nižšie uvedený komentár nahlásiť administrátorom?


vložené: 08. 04. 2010 07:32:39

Milá Milenka,ešte lepšie je pridať do šmírkásu miesto sardelovej pasty sardelové očká. Tak ma to učil môj dobrý otec.V oboch prípadoch potom opatrnejšie so soľou, aby nátierka nebola presolená. Náramne to chutí k vínu, ale aj k pivu. My sa ideme po tejto nátierke s bryndzou utlcť najmä na jar, v čase jarnej cibuľky a redkovky, prvých paprík a paradajok. Ale aj inokedy. Je známa i v mnohých \"prešporských\" /bratislavských/ rodinách. V obchodoch ju nedostať, pripravuje sa výlučne doma. Chlieb s touto nátierkou sme si ako deti nosili na kúpaliská a plavárne,:-p :-p:-p



Copyright © 2008 - 2024 www.toprecepty.sk | Šírenie obsahu týchto stránok je bez písomného súhlasu autorov zakázané.

Partner: Videorecepty             Všeobecné podmienky | Výmena odkazov | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty
Táto webová stránka používa cookies na vylepšenie našich služieb. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz